Blog
Sprawdź nasze wpisy
Wegemaki, czyli sushi bez ryby też ma moc.
Witajcie, Kochani Miłośnicy Sushi i Nowości Kulinarnych! Jako właściciel Sushi in House, miejsca, które od lat stawia na najwyższą jakość, niebanalne smaki i pełen profesjonalizm. Dzisiaj chciałbym Wam opowiedzieć o pewnej…
Sushi na imprezy, czyli jak zorganizować catering w stylu japońskim?
LOrganizowanie imprezy to zawsze duże wyzwanie, niezależnie od tego, czy planujemy urodziny, domówkę, wieczór panieński czy spotkanie firmowe. Coraz więcej osób szuka oryginalnych, eleganckich i … lekkich rozwiązań cateringowych, które…
Dlaczego sushi to nie tylko ryba i ryż?
Sushi, czyli jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań kuchni japońskiej, wielu osobom kojarzy się z surową rybą zawiniętą w ryż i wodorosty. Choć niewątpliwie to uproszczenie nie jest zupełnie błędne, warto przyjrzeć…
Nietypowe połączenia smaków, których musisz spróbować w naszym sushi barze
Sushi to nie tylko jedzenie, to doświadczenie. To harmonia smaków, tekstur i aromatów, w której każdy składnik ma swoje miejsce i znaczenie. W naszym sushi barze w Skierniewicach traktujemy tę filozofię bardzo poważnie, z szacunkiem do japońskiej tradycji, ale też z odwagą…
Ostatnie wpisy
- Najzdrowsze składniki do sushi, czyli co warto wybierać?
- Jak przechowywać sushi, żeby zachowało smak i świeżość?
- Jak jeść sushi jak Japończyk, czyli savoir-vivre przy stole. Mega Poradnik od Sushi in House!
- Które sushi wybrać na pierwszy raz? Przewodnik dla początkujących.
- Wegemaki, czyli sushi bez ryby też ma moc.




