NIGIRI
Ryż uformowany w wydłużony owal nakryty składnikiem - najczęściej rybą
2 SZT.
HOSOMAKI
Cienkie rolki z ryżem zawinięte w nori wypełnione 1-2 składnikami
6 szt.
-
1. TAMAGO / omlet tamago 13
-
2. KAPPA / ogórek, czarny sezam 13
-
3. OSHINKO / marynowana rzodkiew 13
-
4. KANPYO / tykwa 13
-
5. MANGO / mango 14
-
6. AWOKADO / awokado 14
-
7. SURIMI / paluszek surimi, spice mayo 15
-
8. YBODAY YAKI / surowa/pieczona ryba maślana, sos pomarańczowy 16/17
-
9. SAKE / łosoś surowy 17
-
10. SAKE YAKI / pieczony łosoś, sos kabayaki 18
-
11. MAGURO / surowy tuńczyk 21
-
12. UNAGI / grillowany węgorz, sos kabayaki 20
-
13. EBI TEMPURA / krewetka w tempurze, sos pomarańczowy 21
FUTOMAKI
Grube rolki z ryżem zawinięte w nori wypełnione 3-7 składnikami
6 szt.
-
1. WEGETARIAN / ogórek, sałata, oshinko, papryka, awokado, tykwa 21
-
2. OMLET ROLL / japoński omlet, mango, ogórek, tykwa, serek 22
-
3. INARI ROLL / smażone tofu, grillowany batat, ogórek, papryka, sos sriacha 22
-
4. SWEET SURIMI / surimi, mango, tykwa, ogórek spice mayo 23
-
5. PHILADELPHIA / łosoś surowy/pieczony, awokado, szczypiorek, serek 23/27
-
6. SAKE / łosoś surowy/pieczony, ogórek, tykwa, oshinko, awokado 25/27
-
7. SPICE SAKE / łosoś surowy/pieczony, por, ogórek, sos chili, majonez 25/27
-
8. SAKE LICHI / łosoś surowy/pieczony, owoc lichi, mango, ogórek, serek 25/27
-
9. SAKE YAKI / łosoś pieczony/ w tempurze, tykwa, sałata, sos kabayaki, majonez 27/28
-
10. SAKE YAKI II / łosoś surowy/pieczony, ogórek, oshinko, awokado, serek 25/27
-
11. IBODAY / ryba maślana surowa/pieczona, sałata, oshinko, sos chili, majonez 25/27
-
12. SWEET IBODAY / ryba maślana surowa/pieczona, tamago, awokado, sałata, serek 25/27
-
13. IBODAY YASAI / ryba maślana surowa/pieczona, szczypiorek, awokado, rzodkiew, serek 25/27
-
14. CARMELIZED / karmelizowany łosoś, ogórek, awokado, sałata, serek 30
-
15. TRICOLOR / tuńczyk, awokado, mango, serek 28
-
16. SPICE MAGURO / tuńczyk, awokado, rzodkiew, ogórek, papryka, sos chili 28
-
17. MAGURO TEMPURA / tuńczyk w tempurze, masło orzechowe, mango, ogórek 29
-
18. UNAGI / węgorz, mango, tamago, awokado, sałata, sos kabayaki, serek 31
-
19. SAKE TATAR / rolka z pikantnym tatarem z łososia 33
-
20. SASHIMI ROLL / (bez ryżu) łosoś surowy, maślana surowa, tuńczyk surowy, awokado, kawior, serek 38
-
21. EBI YASAI / krewetka w tempurze, awokado, szczypiorek, serek 32
-
22. EBI SAKE YAKI / krewetka w tempurze, pieczony łosoś, tykwa, ogórek, papryka, spice mayo 36
-
23. EBI SAKE MANGO / surowy łosoś, krewetka gotowana, awokado, ogórek, spice mayo obkładane w mango 36
URAMAKI
Rolki z ryżem na wierzchu, nori i kilkoma składnikami
8 szt
-
1. INARI / smażone tofu, oshinko, ogórek, serek, dynia prażona 21
-
2. WEGE / ogórek, por, marynowane pędy bambusa, rzodkiew, spice mayo, nitki chili 21
-
3. SPICE TUNA / pasta z tuńczyka, ogórek, biały sezam 22
-
4. CALIFORNIA / surimi, mango, majonez, czarny sezam 22
-
5. PHILADELPHIA / łosoś surowy/pieczony, awokado, serek, czarny sezam 27/29
-
6. KAPPA SAKE / łosoś surowy/pieczony, ogórek, awokado, majonez, dynia prażona 27/29
-
7. SAKE MANGO / łosoś surowy/pieczony, mango, ogórek, orzeszki prażone 27/29
-
8. SAKE YAKI / łosoś surowy/pieczony, sos kabayaki, tykwa, sałata, majonez, słonecznik prażony 27/29
-
9. IBODAY YAKI / ryba maślana surowa/pieczona, awokado, sałata, tykwa, serek, sos kabayaki, dynia prażona 27/29
-
10. IBODAY MANGO / ryba maślana surowa/pieczona, mango, ogórek, tykwa, spice mayo w papierze sojowym 27/29
-
11. MAGURO SALSA / tuńczyk surowy, rzodkiew, ogórek, marynowane pędy bambusa, salsa 28
-
12. MAGURO PHILADELPHIA / tuńczyk, serek philadelphia, mango, czarny sezam 28
-
13. UNAGI / grillowany węgorz, oshinko, awokado, sałata, papier sojowy 29
-
14. EBI TEMPURA / krewetka w tempurze, majonez, sałata, ogórek, tykwa, sos kabayaki, sezam 31
COLOR ROLL
Rolki z ryżem na wierzchu, nori i kilkoma składnikami, obkładane w kolorowy składnik
8 szt.
-
1. PHILADELPHIA TOBIKKO / łosoś, serek philadelphia, oshinko, kawior tobikko 31
-
2. EBI LICHI / krewetka w tempurze, serek, owoc lichi, kawior 33
-
3. MAGURO / tuńczyk, ostry majonez, por, ogórek, oshinko, nitki chili 32
-
4. GREEN ROLL / łosoś, ogórek, tykwa, mango, serek, obkładane w awokado 31
-
5. MAGURO DRAGON ROLL / tuńczyk, ogórek, tykwa, serek, obkładane w awokado ze spice mayo i prażonymi orzechami 35
-
6. PARADISE / mix warzyw, łosoś na wierzchu 32
-
7. YBODAY PARADISE / ogórek, rzodkiew, tykwa, serek, obkładane w rybę maślaną surową lub opalaną z salsą paprykową 31
-
8. AVOKADO&MANGO / karmelizowany łosoś, papryka, obkładane w awokado i mango 33
-
9. RAINBOW / awokado, tykwa, papryka, rzodkiew, szczypiorek, spicy mayo, obkładane w łososia, tuńczyka, rybę maślaną 35
-
10. UNAGI PHILADELPHIA TOBIKKO / węgorz grillowany, awokado, ogórek, szczypiorek, serek, kawior tobikko 35
-
11. UNAGI DRAGON ROLL /pieczony łosoś, ogórek, tykwa, sos kabayaki, obkładany w węgorza 37
-
12. EBI SAKE / krewetka w tempurze, awokado, sałata, spicy mayo obkładane w łososia surowego lub opalanego 39
-
13. EBI TOBIKKO / krewetka w tempurze, awokado, serek, kawior obkładane w opalanego łososia z togerashi 39
-
14. YELLOW ROLL / pieczony łosoś, awokado, ogórek, spice mayo obkładane w mango 31
TEMPURA ROLL
Grube rolki z ryżem, zawinięte w nori, wypełnione 3-7 składnikami, całe w tempurze
6 szt.
-
1. KANPYO / hosomaki tykwa w tempurze 18
-
2. MANGO / hosomaki mango w tempurze 18
-
3. HOTTO / hosomaki surowy łosoś, serek, spice mayo, sos kabayaki 21
-
4. MARLEN / japoński omlet, oshinko, tykwa 26
-
5. SURIMI / surimi, tykwa, awokado, sałata, serek 26
-
6. SAKE YASAI / surowy łosoś, tykwa, mango, ogórek 29
-
7. SAKE YAKI / pieczony łosoś, tykwa, sos kabayaki, sałata, majonez 29
-
8. IBODAY YAKI / pieczona ryba maślana, sałata, rzodkiew, majonez, sos chili 29
-
9. MAGURO / tuńczyk surowy, awokado, ogórek, serek, pasta tobijan 31
-
10. EBI TEMPURA / krewetka w tempurze, spicy mayo, sałata, ogórek, mango 33
ZESTAWY
Każdy zestaw zawiera porcję imbiru, wasabi oraz sosu sojowego dla dedykowanej ilości osób
Codziennie od wtorku do soboty przyrządzamy zestawy dnia. Takie boksy to mix różnych kawałków dający możliwość spróbowania wielu smaków. Dania w promocyjnej cenie zapakowane na wynos przygotowywane są na otwarcie lokalu w liczbie ograniczonej na każdy dzień.
PROPOZYCJE ZESTAWÓW W STAŁYM MENU
HOSOMAKI: surowy łosoś x6
URAMAKI: pieczony łosoś, tykwa, prażony słonecznik x8
HOSOMAKI: ogórek x3
HOSOMAKI: pieczona ryba maślana x3
FUTOMAKI: surowy łosoś z warzywami x6
FUTOMAKI: pieczony łosoś, tykwa, sos kabayaki x6
URAMAKI: surimi, mango, sezam x4
URAMAKI: pikantna pasta z tuńczyka, ogórek, sezam x4
FUTOMAKI: tuńczyk, mango, awokado, serek x6
FUTOMAKI: pieczona ryba maślana pikantna z serkiem x6
URAMAKI: surowy łosoś, awokado, serek, sezam x8
NIGIRI: smażone tofu x1
NIGIRI: ryba maślana x1
NIGIRI: łosoś x1
NIGIRI: krewetka gotowana x1
NIGIRI: małże św. Jakuba x1
NIGIRI: opalany łosoś x1
NIGIRI: tuńczyk x1
NIGIRI: grillowany węgorz x1
TEMPURA ROLL: łosoś, awokado, mango, serek x6
TEMPURA ROLL: pikantna ryba maślana x6
URAMAKI: krewetka w tempurze, tykwa, ogórek, sezam x8
HOSOMAKI: tamago x6
HOSOMAKI: ogórek x6
HOSOMAKI: mango x6
HOSOMAKI: łosoś x6
URAMAKI: łosoś karmelizowany obkładany z awokado i mango x8
NIGIRI: łosoś x1
NIGIRI: łosoś opalany x1
FUTOMAKI: surowy łosoś pikantny z porem x6
URAMAKI: surowy łosoś, awokado, serek x8
TEMPURA ROLL: surowy łosoś, mango, tykwa, ogórek x6
NIGIRI: łosoś x2
NIGIRI: tamago x2
FUTOMAKI: surimi, tykwa, awokado, serek x6
FUTOMAKI: łosoś, awokado, serek x6
FUTOMAKI: pieczony łosoś, tykwa, sałata, sos kabayaki x6
URAMAKI: pieczona ryba maślana, sałata, awokado, tykwa, prażona dynia x8
HOSOMAKI: łosoś x6
HOSOMAKI: pieczona ryba maślana x3
HOSOMAKI: tykwa x3
FUTOMAKI: łosoś z warzywami x6
FUTOMAKI: pieczony łosoś, awokado, rzodkiew, serek x6
URAMAKI: pieczona ryba maślana, sałata, awokado, tykwa, prażona dynia x8
URAMAKI: łosoś, mango, prażony słonecznik x8
HOSOMAKI: tuńczyk x6
HOSOMAKI: awokado x6
FUTOMAKI: ryba maślana z warzywami x6
FUTOMAKI: pieczony łosoś, awokado, szczypiorek, serek x6
URAMAKI: inari, rzodkiew, ogórek, serek, prażona dynia x8
URAMAKI: łosoś, tykwa, sałata, sos kabayaki x8
URAMAKI: krewetka w tempurze, tykwa, ogórek, sezam x8
NIGIRI: tuńczyk x2
NIGIRI: łosoś x2
NIGIRI: grillowany węgorz x2
FUTOMAKI: łosoś, lichi, mango, serek x6
FUTOMAKI: pieczona ryba maślana pikantna x6
FUTOMAKI: tuńczyk, awokado, mango, serek x6
COLOR ROLL: karmelizowany łosoś, obkładane w awokado i mango x8
COLOR ROLL:mix warzyw, obkładane w łososia, tuńczyka i rybę maślaną x4
COLOR ROLL: krewetka w tempurze, owoc lichi, serek, kawior x4
NIGIRI: tamago x4
NIGIRI: łosoś x4
HOSOMAKI: rzodkiew x6
HOSOMAKI: tykwa x6
HOSOMAKI: łosoś x6
FUTOMAKI: pieczony łosoś, tykwa, sos kabayaki x6
FUTOMAKI: łosoś, serek, awokado x6
FUTOMAKI: tamago, mango, tykwa, ogórek, serek x6
FUTOMAKI: ryba maślana pikantna x6
URAMAKI: pasta z tuńczyka z ogórkiem x4
URAMAKI: surimi, mango, sezam x4
COLOR ROLL: pikantny tuńczyk z porem x8
HOSOMAKI: tamago x6
FUTOMAKI: inari, grillowany batat, ogórek, papryka, sos sriracha x6
URAMAKI: mango, ogórek, papryka, serek obkładane w awokado x8
NIGIRI: tamago x2
NIGIRI: inari x2
HOSOMAKI: tykwa x6
HOSOMAKI: ogórek x6
HOSOMAKI: rzodkiew x6
FUTOMAKI: tamago, mango, tykwa, serek x6
URAMAKI: inari, rzodkiew, ogórek, serek, prażona dynia x8
Menu
ZUPY
Menu
Zupa miso tradycyjna japońska zupa, spożywana w Japonii jako dodatek do posiłków. Sporządzana jest na bazie bulionu dashi z dodatkiem pasty sojowej miso oraz wielu innych składników.
300ML
RAMEN
Japońskie danie składające się z bulionu, makaronu i innych składników.
dodatki: grillowane pomidorki koktajlowe / kukurydza / kiełki / szczypior
dodatki: grzyby shitake / bambus menma / glony wakame / batat grillowany
dodatki: grzyby shitake / kukurydza / grillowane pomidorki koktajlowe / pak choi
PRZYSTAWKI
SASHIMI
Surowe mięso ryb, krojone, podawane z dodatkami
Ostrzeżenie dotyczące alergenów.
W gotowych potrawach mogą znajdować się następujące alergeny: Ryby i produkty pochodne, skorupiaki i produkty pochodne, jaja i produkty pochodne, soja i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne, nasiona sezamu i produkty pochodne, mięczaki i produkty pochodne, gorczyca i produkty pochodne.Dowóz zamówień realizujemy :
Codziennie w godzinach otwarcia lokalu
Koszt dowozu:
7zł na ternie miasta | 10 zł miejscowości przyległe