Blog
Sprawdź nasze wpisy
Najzdrowsze składniki do sushi, czyli co warto wybierać?
Sushi to nie tylko uczta dla podniebienia, ale także sposób na lekkie, pełnowartościowe i zdrowe odżywianie. Właściwie dobrane składniki sprawiają, że każdy kawałek może być źródłem cennych witamin, minerałów i kwasów tłuszczowych, a do tego…
Jak przechowywać sushi, żeby zachowało smak i świeżość?
Sushi, czyli kulinarna perełka Japonii, która szturmem podbiła serca (i żołądki) ludzi na całym świecie. Delikatne kawałki ryby, sprężysty ryż i chrupiące warzywa tworzą harmonię smaku, której nie da się podrobić…
Jak jeść sushi jak Japończyk, czyli savoir-vivre przy stole. Mega Poradnik od Sushi in House!
Witajcie, drodzy smakosze i miłośnicy japońskiej kuchni! Z tej strony Wasz ulubiony (mam nadzieję!) właściciel Sushi in House. Dziś postanowiłem uchylić rąbka tajemnicy i podzielić się z Wami wiedzą na temat tego,…
Które sushi wybrać na pierwszy raz? Przewodnik dla początkujących.
Witajcie! Jako dumny właściciel restauracji Sushi in House w Skierniewicach, która zyskała reputację najlepszego miejsca serwującego sushi w okolicy. Postaram się poruszyć jeden z bardziej zajmujących tematów w świecie sushi. Jeśli…
Ostatnie wpisy
- Najzdrowsze składniki do sushi, czyli co warto wybierać?
- Jak przechowywać sushi, żeby zachowało smak i świeżość?
- Jak jeść sushi jak Japończyk, czyli savoir-vivre przy stole. Mega Poradnik od Sushi in House!
- Które sushi wybrać na pierwszy raz? Przewodnik dla początkujących.
- Wegemaki, czyli sushi bez ryby też ma moc.




